Termeni si conditii

Dispozitii generale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Odorizante-Afrodisiace.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Odorizante-Afrodisiace.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Procesarea comenzilor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Odorizante-Afrodisiace.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Echipa Odorizante-Afrodisiace.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

In primele 10 de zile de la cumparare puteti returna produsele comandate pentru schimbare sau rambursare completa a banilor. Taxele de expediere la returul comenzii sunt responsabilitatea Clientului.

Solicitarea unui retur se face prin email la: info@odorizante-afrodisiace.ro sau la numerele de telefon afisate, de luni pana vineri, intre orele 9-18. Va rugam sa furnizati numele dumneavoastra, numarul comenzii si o scurta descriere a problemei. Un reprezentant al Serviciului Clienti va ofera asistenta si o autorizare de retur (AR). Nu putem accepta retur produsele desigilate din ambalajul original, folosite sau care ajung fara un numar de autorizare de retur.

In calitate de client Odorizante-Afrodisiace.ro puteti lansa oricand o comanda. In cazul particular al coletelor retur (care nu sunt ridicate de destinatar), la urmatoarele comenzi va solicitam plata in avans a comenzii curente plus contravaloarea taxelor de transport si procesare de la comanda retur.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Odorizante-Afrodisiace.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Odorizante-Afrodisiace sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Odorizante-Afrodisiace.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Odorizante-Afrodisiace.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact