Ce sunt Rush Poppers odorizante afrodisiace de petrecere?

Rush poppers este temenul generic folosit pentru odorizantele afrodisiace tip poppers, RUSH Poppers fiind, inca din anii '70-'80 cel mai promovat brand poppers.

Folosirea simpla, actiunea rapida si efectele de excitare erotica foarte intensa, fac din poppers un afrodisiac tot mai apreciat. Fie ca va distrati cu prietenii in discoteci, cluburi sau la petreceri private, sau sunteti in cadrul intim de cuplu, aromele afrodisiace poppers va asigura senzatii incredibile!

Odata cu afirmarea noii generatii si a interesului acesteia pentru stimulente sexuale speciale (picaturi afrodisiace, bauturi energizante si capsule excitante party pills gen SPEED, KICK s.a.), aceasta comunitate a descoperit si odorizantele afrodisiace poppers.

Cum se consuma poppers?

Poppers se inhaleaza direct sau prin deschiderea recipientului intr-o incapere, ca odorizante afrodisiace de camera. In nici un caz nu se ingereaza - NU se beau!

Avand in vedere ca poppers sunt substante legale in marea majoritate a tarilor, aceste odorizante afrodisiace de petrecere sunt tot mai apreciate si cautate si la noi.

Cum actioneaza poppers?

Efectele erotice ale poppers se instaleaza rapid, dupa 3-5 minute. Imediat dupa inhalarea poppers simtiti senzatii de:

  • dezinhibare sexuala puternica - se trezesc poftele sexuale
  • creste apetitul sexual - aveti o dorinta maxima de a face sex
  • creste sensibilitatea tactila - mangaierile sunt sublime
  • aveti un sentiment sporit de intimitate - placere intensa
  • percepere redusa a durerii - pentru placerea sexului anal
  • se relaxeaza muschii netezi, vaginali si anali - penetrari profunde

Efectele poppers dureaza, in funcţie de doza, pana la 3 ore. Prin administrarea unei doze noi, durata actiunii se poate prelungi. Efectele erotice sunt foarte intense si se instaleaza rapid, imediat dupa inhalare.

Poppers au efecte adverse?

Pot aparea rareori efecte adverse de scurta durata, in cazul folosirii excesive, cum ar fi: tuse, tahicardie, senzatie de caldura sau iritarea pielii şi a mucoaselor.

Poppers sunt usor inflamabile si prezinta pericolul de intoxicatie (a nu se pastra in apropierea alimentelor sau la indemana copiilor). Inghitirea acestor substante este complet interzisa. Se cunosc cazuri de intoxicatie prin supradozare si in cazul consumului concomitent de alcool sau alte stimulente. In caz de utilizare indelungata poppers pot da o usoara dependenta psihica, similar fumatului sau alcoolului, depinde de la caz la caz.