Livrarea comenzilor de parfumuri cu feromoni, afrodisiace si rush poppers

Cele mai mici costuri de livrare a comenzilor

  • Cumparati peste 100 lei si livrarea prin Posta este GRATUITA
  • Cumparati peste 200 lei si livrarea prin Curier Rapid este GRATUITA

Costurile de transport depind de metoda de livrare aleasa si valoarea comenzii:

Mod livrare

prin Posta Romana (3-5 zile)

prin Curier Rapid (1-2 zile) - recomandat

Valoare comanda

< 100 lei

≥ 100 lei

< 200 lei

≥ 200 lei

Cost livrare

10 lei

GRATUIT

20 lei

GRATUIT

Recomandam expedierea comenzilor prin Curier Rapid datorita sigurantei, discretiei si livrarii personale a comenzilor. Serviciul de livrare prin curier este disponibil in aria de acoperire a companiilor de curierat rapid. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire se percepe un tarif/km suplimentar. Verificati aici daca localitatea dvs. este in zona de acoperire.

Livrare RAPIDA si SIGURA, fara limita de comanda

Livrarea produselor comandate se face cu maxima viteza in toate localitatile din Romania. Timp de livrare prin Curier Rapid 1-2 zile si cu Posta Romana 3-5 zile lucratoare (exceptie fac zilele nelucratoare si sarbatorile legale). Termenul de livrare se ia in considerare din momentul in care comanda este confirmata si expediata. Termenele de livrare sunt comunicate de Posta Romana si companiile de curierat rapid.

Toate comenzile confirmate pana la ora 15 se proceseaza in aceeasi zi!

Ambalare si expediere discreta!

Va garantam un colet 100% ANONIM Produsele comandate se protejeaza suplimentar pentru transport in folie cu bule si sunt ambalate discret in cutii de carton si plicuri rezistente, fara nici o inscriptie care sa faca legatura cu Odorizante-Afrodisiace. Ambalajele au diverse dimensiuni, adaptate fiecarei comenzi in parte. La continut este specificat: diverse, pentru confidentialitate si discretie maxima.

Livrare personalizata!

Daca doriti sa primiti coletul la o anumita ora sau la o alta adresa (de exemplu la servici) este suficient sa specificati acest lucru in rubrica de observatii din comanda online sau sa ii transmiteti telefonic operatorului Odorizante-Afrodisiace. Curierul va aduce personal coletul la adresa si ora dorita.

Garantam discretia totala a expeditiei si confidentialitatea datelor dvs. Toti clientii nostri, indiferent de optiunea de comanda aleasa, beneficiaza de protectia completa a datelor personale si de anonimat total. Coletele sunt discrete (pe colet nu scrie ce contine, la continut este specificat: Diverse) iar la expeditor nu este specificata absolut nicio informatie care sa faca legatura cu Odorizante-Afrodisiace. La expeditor este mentionat numele unei persoane fizice, unul din operatori.